Zit Stil

Zit Stil is Vlaanderens Grootste centrum voor omgaan met ADHD.
En tevens onze grootste klant.

Ze gebruiken onze video’s in hun vormingen, evenementen en trainingen, maar ook op hun website voor adhd-tv.

ADHD-dag 2013

Centrum Zit Stil vroeg ons hun 7e adhd-dag op een originele manier aan te kondigen. We gingen aan de slag met het thema van de dag: ‘leven met een label’ en kwamen op dit spoor terecht..

ADHD – een animatie 

ADHD kent geen grenzen, het komt overal ter wereld voor. In dit filmpje neemt de kleine Sami ons mee op avontuur. De animatie waar deze scene uit geknipt is, is gemaakt in opdracht van Zit Stil en vertaald in het Turks en Arabisch, want centrum Zit Stil informeert graag iedereen over ADHD.

Wat is ADHD?

Wat is ADHD en wat doet het met een mens?

Symposium – Executieve functies

Deze video gebruikte ZitStil als inleiding op hun Symposium rond ADHD en executieve functies op 19 november 2010. Door een andere werking van de hersenen zouden mensen met ADHD eenvoudige taken anders uitvoeren. Maar is dat zo?

Sta maar eens op met ADHD

De verschillende kleine problemen bij het opstaan-proces zijn er voor iedereen met ADHD, van jong tot oud. Toch zijn er ook manieren om met het moeilijke begin van de dag om te gaan.

ADHD op school

Moeilijk concentreren, stil zitten valt je ook tegen en je maakt de leerkracht sneller kwaad dan vrolijk… . Met ADHD is bij de les blijven niet altijd even eenvoudig.

Advertenties
%d bloggers liken dit: